Butiken ligger på Köpmansgatan 10 i centrala Halmstad. Där du hittar ett noga utvalt sortiment vars produkter är till för att främja lek, lycka och lärande!

Jag som numera äger och driver butiken, har tidigare arbetat med barn och unga i olika sammanhang. Efter en avslutad lärarutbildning samt förskollärarutbildning så blev det arbete inom kommunen i 13 år. 

Sen kom suget, känslan och längtan efter att få utvecklas och hitta på något annat. När butiken, som jag alltid älskat att gå in i som kund, blev till försäljning  våren 2018 så tänkte jag varför inte? Så jag tutade och körde!

Min erfarenhet som tvåbarnsmamma, lärare och förskollärare har hjälpt mig i min resa på detta nya äventyr. Där jag hela tiden lär mig nya saker om handel, produktsäkerhet, trender skyltning och egenföretagande. Min vision är att butiken ska l andas personlig service, kvalitet, pedagogik och miljömedvetenhet ska vara ledord. Alla ska känna sig välkomna. precis som de är!

Efter att ha varit i gång i lite mer än ett år blev lyckan och stoltheten total, då butiken fick ta emot priset som Årets Butik 2019 vid Halmstads näringslivsgala.

Jag tror fullt ut på den upplevelsen som handeln erbjuder i en fysisk butik. Där sinnena väcks till liv. Där möten sker. Känslor uppstår och berikar. Dock uppstår situationer som gör att vi inte alltid kan besöka en butik. Det är just därför som denna Webbsida skapas. Den ska i första hand ses som ett komplement till den fysiska butiken och utbudet kommer att vara väldigt begränsat gentemot butikens. Vi önskar dock att den underlättar i er spaning och i er kommunikation med oss. 


LekaLyckaLära AB, Köpmansgatan 10. 30242 Halmstad

Org.nr. 559163-6716