Paketinslagning med val

I butiken slår vi givetvis in dina fynd och du kan självklart välja mellan olika omslagspapper utifrån vad du tror kommer passa mottagaren bäst!


Nappinlämning

 Välkommen in och lämna dina nappar hos oss! Det är ju en stor grej det där med att sluta med nappen och jag uppmuntrar det gärna. Ett diplom och en liten present är klart att man ska ha när man tar detta stora steg. Vi samarbetar med både Tomten och BB som med jämna mellanrum kommer och tömmer vår glasburk. Vi är även öppna för vilket annat samarbete som helst när det gäller vem som ska få dessa nappar. Bara hinta lite som förälder kring vad ni pratat om hemma så spelar vi med!


Lördagsskoj

Vi brukar se till att det är lite extra roligt att besöka butiken under lördagar mellan 11-14. Det kan vara allt från skattjakt, små uppdrag, lekar eller pyssel. Oftast är detta kostnadsfritt men vi tar ibland ut en liten självkostnadsumma. 

Undercoronatiden har vi dock lagt dessa aktiviteter på paus , då vi följer folkmyndighetens rekomendationer.

Stämpelkort

Klassiska stämpelkort i papper. Du erhåller stämpel vid varje 200-hundring du handlar för och har 100:- i rabatt när kortet är fullt.

Vi förvarar gärna ditt kort i butiken, då det är lätt att missa att få med sig det!


Önskelista

Närmar det sig ett kalas eller dop kan det vara en bra grej att fylla i en önskelista som ni lämnar hos oss. Gästerna kan sedan lätt se vad som önskats och om något på listan redan blivigt inhandlat. Vi förvarar era listor bakom kassan och hjälper personligen era gäster att hitta rätt.